De start van The Questions App

Hoe het allemaal begon...

Deel deze video: Facebook Twitter Pinterest

Het idee van The Questions App


Over de Questions App:

Als je plotseling iemand verliest is het enige dat je nog kunt doen hem of haar bij de begrafenis herdenken. Vaak worden er mooie dingen gezegd tijdens zo’n afscheid. Helaas kan de betrokkene het dan niet meer reageren. Als persoonlijk afscheid nemen niet meer kan besef je vaak hoe veel je iemand eigenlijk nog had willen vertellen. Vaak blijkt dan ook dat je vragen hebt die voor altijd onbeantwoord zullen blijven.
De Questions App is ontworpen om mensen dichter bij elkaar te brengen. In deze snelle tijd waarin we steeds meer bezig zijn met mobiele telefoons communiceren we steeds vaker met elkaar via social media en whatsapp. In elkaars gezelschap lijkt het bovendien steeds lastiger te worden afstand te nemen van onze telefoon. Contacten worden vluchtiger en diepgaande gesprekken lijken daarmee steeds meer te verdwijnen.
De vragen van de Questions App zijn bedoeld om een warmere en liefdevoller band op te bouwen met je naasten. Aan de hand van de vragen kun jij je geliefden beter leren kennen, maar ook andersom. Tijdens een goed gesprek kun je elkaar laten weten hoe je over elkaar denkt. Jullie leren meer over de dingen die jullie bezig houden en creëren daarmee een hechtere band.
Je leeft maar één keer. Bouw mooie herinneringen op voor later en neem de tijd voor elkaar tijdens een goed gesprek. Of je nu praat met je kinderen, je ouders, je beste vriend/vriendin of je partner, meer aandacht voor elkaar is puur genieten.

Over de ontwerpster:
Enige jaren geleden is mijn vader is plotseling overleden. Dat ik hem niet meer heb kunnen vertellen wat ik voor hem voelde en geen waardevolle antwoorden kon krijgen op mijn vragen ervaar ik nog steeds als een groot gemis.
Ik heb daarom een app ontworpen waarin ik vragen heb opgenomen die ik zelf had willen stellen. Al schrijvend kwam ik tot steeds meer vragen die ik interessant vond voor iedereen om mij heen.
Ik heb ze uitvoerig besproken met mijn naasten. Onze gesprekken waren enorm verrijkend en waardevol.

Dat ik de Questions App heb kunnen ontwikkelen heb ik vooral te danken aan mijn man en kinderen. Zij waren mijn inspiratie en hebben mij ook in zwaardere tijden onvoorwaardelijk gesteund om mijn droom te realiseren.

Ik wens je veel plezier van deze app en nog heel veel mooie momenten met elkaar!
Wil jij de app of website geheel gratis uitproberen? Klik dan op de knop hieronder!

Meld je nu gratis aan