Hoe werkt The Questions App?

     

Account aanmaken

Wil je gebruik maken van The Questions App? Maak dan een gratis gebruikers account aan en je krijgt direct toegang tot de eerste zeventig vragen voor jou en je partner. Ben je nieuwsgierig en wil je toegang tot de uitgebreide versie van zeventien hoofdstukken met meer dan vijfhonderd vragen? Voor maar € 1.19 krijg je onbeperkt toegang tot alle vragen en heb je oneindig veel mogelijkheden voor interessante gesprekken met je vrienden, familie, collega’s, kinderen en nog veel meer leuke gesprekspartners. 

Extra antwoord module

Als je een account aanmaakt kun je niet alleen alle vragen lezen en bespreken, maar heb je ook de mogelijkheid de antwoorden die gegeven worden direct in te voeren en op te slaan. Zo kun je de bijzondere gesprekken die je voert naderhand nog eens nalezen en nagenieten van mooie herinneringen. Uiteraard hebben we er voor gezorgd dat jouw persoonlijke account goed beveiligd is en zijn de antwoorden alleen voor jou beschikbaar. Het invoeren van de antwoorden is niet verplicht; tijdens een gesprek met een groter gezelschap is dat vaak ook niet handig. 

Mobiele app en website 

The Questions App is ontworpen om boeiende gesprekken aan te gaan met behulp van een mobiele telefoon of Ipad, maar uiteraard kun je ook met je computer of laptop inloggen op onze website. Daar krijg je via je persoonlijke account direct toegang tot alle vragen en de eventueel door jou ingevoerde antwoorden. Leuk om alles nog eens door te lezen of op je gemak vragen te bekijken die je nog wilt bespreken met een dierbaar iemand in je omgeving. 

Een overzicht in de app of per PDF

Heb jij inmiddels heel veel mooie gesprekken gevoerd en de antwoorden op veel vragen in de app of op de website ingevoerd? Dan kun je ze altijd blijven teruglezen via de app. Ook op de website “www.thequestionsapp.com” kun je alle antwoorden op de vragen teruglezen. Wil je er liever een schriftelijk overzicht van hebben? Dan bieden we je via de website de gelegenheid er een PDF bestand van te laten maken. Voor maar € 4,95 kun je oneindig PDF bestanden maken van al je gesprekken en antwoorden en heb je voor altijd een mooie herinnering. 


Wil jij de app of website geheel gratis uitproberen? Klik dan op de knop hieronder!

Meld je nu gratis aan